Mikä on likiliikkuja?

Mikä on likiliikkuja?

Likiliikkuja.fi on syntynyt 11 kunnan Rajattomasti liikuntaa –hankkeen alueellisesta yhteistyöstä kannustamaan ja tukemaan liikuntaa yli kuntarajojen. 

Hankkeen yhteydessä on luotu yhteistyössä monipuolisia työkaluja ja toimintatapoja. Katso lisää oheiselta videolta tai lataa esite (PDF)

Löydä liikuntapaikat ja liikkujat

Löydä likiliikkujasta uusia liikuntapaikkoja lähellä sinua. Jaa parhaat lenkkeilymaastosi tai kerro mukava työmatkareittisi vinkiksi muillekin.

Voit myös ryhtyä liikuntakaveriksi luomalla tapahtuman tai vapaamuotoisen harrasteryhmän, johon muut käyttäjät voivat osallistua.

Seura-, yhdistys- ja kuntatoimijat voivat luoda omat profiilinsa ja tiedottaa täällä toiminnastaan. Yritykset myös!

Löydä Likiliikkujasta kipinä matkalle kohti omaa huippuasi!

Tutustu alueen liikuntapaikkoihin

Tutustu alueen liikuntapaikkoihin

Nyt löydät Turun seudun liikuntapaikat samasta paikasta. Likiliikkuja-kartalla voi tarkastella liikuntapaikkoja paikkakunnittain tai liikuntapaikkatyypin mukaan.

Liikuntapaikkatiedot Likiliikkujaan on saatu lähteestä www.liikuntapaikat.fi (Lipas), jonne kunnat päivittävät tietoja.

Kerro lempi-liikuntapaikastasi muillekin

Kerro lempi-liikuntapaikastasi muillekin

Onko sinulla jokin suosikkiliikuntapaikka, joka ei vielä näy likiliikkujakartalla? Mukava työmatkareitti, lenkkipolku, metsäretkikohde, kiipeilypaikka, kuntosali tai vastaava. Rekisteröitymällä tai kirjautumalla pääset luomaan kartalle oman lempiliikuntapaikkasi.

Tutustu alueen seuratoimintaan

Tutustu alueen seuratoimintaan

Seurat tarjoavat monipuolista liikunta- ja urheilutoimintaa. Olemme kokoamassa Turun seudulla toimivia seuroja Likiliikkujaan. Tämä osio kehittyy pikkuhiljaa, ja sen myötä voit paremmin tutustua paikalliseen seuratoimintaan paikkakunnittain tai lajeittain.