Paavo Nurmi -keskus

Paavo Nurmi -keskus haastaa kaikki mukaan Patsastelemaan Näyttävästi ja Kyykkäämään Aurajoen rantaan Unelmien Liikuntapäivänä 10.5. keskiviikkona!

PATSASTELU on kulttuurikuntoilua, jossa etsitään Aurajoen rannan läheisyyteen sijoitettuja patsaita kartan avulla. Näin homma toimii:
1. Nouda patsastelukarttasi PNK:n tiimiltä Kirjastosillan kupeessa sijaitsevalta aktiviteettipisteeltä (Läntisen Rantakadun puolella) klo 15 – 17.30 välisenä aikana.
2. Valitse patsas (tai useampia), jota kohti lähdet suunnistamaan. 3. Kun löydät valitsemasi patsaan luo, nappaa siitä kuva tai selfie.
4. Palaa takaisin Kirjastosillalle näyttämään kuva PNK:n tiimille, kiitokseksi saat pienen yllätyspalkinnon (ja tietysti reippailusta punaiset posket ja hyvän mielen :))

KYYKKYHAASTE
Patsastelun lisäksi tavoitteenamme on kerätä Kirjastosillan aktiviteettipisteellä 60 x 60 eli 3 600 kyykkyä PNK:n 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Kyykkää niin monta kertaa kuin haluat ja haasta kaveritkin mukaan! Kymmenenkin kyykkyä kerryttää pottia jo mukavasti :)

Kaikille patsasteluun ja kyykkyhaasteeseen osallistuville on luvassa pieni yllätyspalkinto heti paikan päällä. Lisäksi arvomme 11.5. to kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken yhden leffalipun sekä juomapullon! Mitä enemmän patsaita etsit ja kuvaat sen enemmän lipukkeita saat pudottaa arvontalaatikkoon ;)

Klikkaa itsesi Facebook-tapahtumaan, kutsu kaverit mukaan ja tulkaa laittamaan unelmat liikkeelle 10.5. PNK:n kanssa!

Haastamme

Kaikki turkulaiset